Fjala hyrëse

  Vizitorė tė nderuar tė faqes sonė,
MAPL ka krijuar njė ueb faqe tė re pėr komunėn tonė e cila gjendet kėtu:

http://kk.rks-gov.net/malisheve/
 
 
             
Kuvendi Komunal
Administrata
Shėrbimet
Pėr qytetin
 
Linqet e shpejta
Kuvendi i Komunës është organ ligjvënës i komunës i cili ushtron funksionet e pushtetit lokal të përcaktuara me rregullore dhe me statut.
Kuvendin e komunës e përbejnë -- këshilltarë.

Administrata komunale është organ i Kuvendit të Komunës dhe zbaton vendimet e kuvendit. Administrata  Komunale është përgjegjëse për të zbatuar të gjitha detyrat ekzekutive që i janë përcaktuar me statut dhe akte tjera normative.

 

Shërbimet e Komunës së Malishevës ndaj qytetarëve janë të ndryshme dhe të shumta, duke filluar nga rregullimi i dokumentacionit të gjendjes civile e deri tek projektet kapitale.

Komuna e Malishevës përfshin një hapësirë prej --- km² ndërsa vetëm qyteti i Malishevës ka një sipërfaqe prej rreth -- km².Aktualisht Malisheva llogaritet të ketë mbi --- mijë banorë.


Kontakto Komunën

029/269-043

prej orës 7:00-15:30

Më shumë...

Të drejtat e rezervuara nga Kuvendi Komunal Malishevë , disejnuar nga ATI-KOS